Will Do it!

Personal Assistant

Ik ben Willianne van Dongen en als moeder van vier kinderen, eigenaresse van een kledingwinkel, webshop en daarnaast het mede organiseren van beurzen, weet ik als geen ander hoe het is om meerdere ballen in de lucht te houden. Door de jaren heen heb ik gemerkt, dat ik er goed in ben en het ook erg leuk vind om het te doen. Hieruit is "Will Do it!" geboren, omdat ik weet dat een assistent hebben soms best handig is...


In de loop der jaren heb ik in verschillende branches ervaring opgedaan, ervaring die ik graag wil delen om jou in je bedrijfsvoering te ondersteunen. Ik heb het geluk om mensen weten te binden aan een project of een persoon en ze hun sterkte kwaliteiten ten volste te laten benutten. Ik kan genieten van de goeie momenten en leren van de minderen. Mijn motto: Samen kunnen we alles.


Mijn achtergrond en kunnen;

Horeca Event Manager Leerfabriek KVL

Voor dit project werkt ik samen met de Provincie Noord-Brabant bij het vormgeven van de horeca, service en gastvrijheidsniveau op de Leerfabriek KVL. Het is mooi om de bestaande concepten door te voeren in de nieuw te vormen horeca waarbij the core op zakelijk verkeer ligt. 


Eigenaar Lief! Winkel Breda

Wat een mooie tijd is dit geweest. Van de opstarttijd tot het inkopen op de verschillende beurzen. Met de best draaiende Lief! winkel van Nederland en België hebben we vele ouders, grootouders en kadootjes kopers vrolijke en blije momenten gegeven. Niks was ons te gek. Na 4 jaar de winkel gerund te hebben was het helaas tijd om afscheid te nemen van de markt en Lief! Het starten van een winkel is stoer, maar ophouden op het juiste moment ook!


Mede organisator Beebie-Rijk,

inspirerende lokale beurs op baby en kindergebied

Verbinden dat was mijn doel bij het bedenken van Beebie-Rijk. Zoveel mooie ondernemers in de kinderwereld van geboorte tot 6 jaar en zoveel leuke mensen die de "kleine" ondernemer niet weet te vinden. We hebben meerdere beurzen georganiseerd waarbij we stuk voor stuk enthousiaste bezoekers hadden. 


Eigenaar Webshop HipBeebiesenKids.nl

Naast de winkel hadden we de webshop draaien, dit was een hele onderneming maar mooi om die wereld ook te mogen ontdekken. Het houden van een webshop kost tijd, heel veel tijd en ik heb geleerd hoe hier het efficiënte mee om te gaan.


Personal Assistent bij Heerlijk & Hecht

Begonnen op kantoor ter ondersteuning van de eigenaresse, maar horecabloed kruipt waar het niet gaan kan en heerlijk, naast mijn kantoorwerkzaamheden, een seizoen meegedraaid op de werkvloer. Geïnspireerd geraakt door de mooie momenten die we hebben mogen verzorgen en geleerd hoe mooi iets simpels kan zijn.


Vestigingsmanager uitzendbranche

Zoveel geleerd op gebeid van personeelsadministratie, sturen op budgetten en targets en sollicitatie-technieken.

Gave projecten binnengehaald en mensen sterker kunnen maken. Een mooie basis gelegd om als zelfstandig ondernemer aan de slag te kunnen gaan.